Pokemon Con Program

Barnehjørnet

I barnehjørnet kan du finne masse gøye aktiviteter for de mindre Pokemon trenerne. Her vil det bli konkurranser og aktiviteter gjennom hele helga. Et avslappende område for hele familien.

Mer Info

Dubberne

Har du lurt på hvordan det er å lage stemmen til dine favoritt trenere. Vil du vite hvordan dubberne jobber for å få liv til din favoritt karakter, eller høre de synge den episke Pokémon sangen? Ikke gå glipp av dubberne.

Mer Info

Salgsboder

På Pokémon Con er det altid salgsboder både fra privatpersoner og butikker. Her kan du gjøre noen kjempe gode dealer på alt fra single kort til hjemmelaget nøkkelringer og bamser. Eller kanskje du ønsker å ha en salgsbod selv enten til å selge hjemmelaget Pokémon ting eller andre Pokémon produkter.

Mer Info

Cosplay

Kom og se på alle de fine Cosplay kostymene som disse cosplayerne har brukt kjempe langtid på å lage. Eller vis du ønsker å delta på Cosplay konkurransen er du hjertelig velkommen til å gjøre det.

Mer Info

TCG Turnering

Det er ingen Pokémon Con uten TCG (Trading card game) turnering. Pokémon Con arrangerer uoffisielt Norgesmesterskap.

Kom og se på eller delta selv, turneringen er åpen for alle aldre.

Mer Info

VGC Turnering

Har du fullført eventyrene dine i Pokémon Switch-spillene og søker nye utfordringer, eller kanskje du ønsker å finne nye venner å spille Pokémon sammen med? Vi arrangerer Pokémon VGC-turnering hvor alle er velkomne, uansett nivå og erfaring.

Mer Info

Annet

Det vil være masse akviteter rundt om i lokalet. Som switch Pokken mini turnering, byttehjørne, opplæring av spilling, enkel spilling TCG, seminar, små konkurranser og mer...

Mer Info

Pokémon Go

På Pokémon Con vil det bli Pokémon Go konkurranser, vi vil også sette opp eget område med lademuligheter for ivirge Pokémon Go spillere.

NB! Mer info kommer.

Mer Info