Salgsboder

 • Salgsbod Privatperson

  På Pokémon Con vil vi tilby en rekke ulike salgsboder. Her kan du kanskje finne akkurat det kortet du manglet til samlingen din, eller en kul Pokémon figur til hylla? Da Pokémon Con arrangerese rett før jul, er dette kanskje den perfekte muligheten til å finne julegavene til de Pokémon interesserte personene i livet ditt?

  Ønsker du å ha salgsbod på Pokémon Con?
  Prisen for å ha en salgsbod på Pokémon Con er 700 kr. Dette inkluderer et bord (1,5x0,76m) og helgepass for en person. Ønsker du å ha med en hjelper må du kjøpe et ekstra dags- eller helgepass. Det er et begrenset antall salgsboder.

  Regler:
  - Standen må inneholde et minimum av 50% Pokémon eller Pokémon-relaterte produkter.
  - Fyll inn og send skjemaet for salgsbod innen en uke etter kjøp av billett (link til skjema?)

  Vi forbeholder oss retten til å kansellere din billett, dersom du ikke oppfyller våre krav.

  Du vil få beskjed etter gjennomgang av ditt skjema om din standplass er godkjent eller ikke.

  Skjema 
 • Salgsbod butikker

  Vi er så heldig at flere butikker som har sagt de ønsker å komme på pokemon con :D

  Disse butikkene kommer til å ha masse tilbud og ekslusive produkter innen Pokémon og annet nerde produkter.

  Butikkene som kommer:

  - www.poku.no

  - www.evlovedgaming.no

  -www.poki-heaven.no

  -www.ccstore.no

 • om oss

  Vi returnerer til årets Pokémon Con med et enda bredere spekter av alt kult innen offisielt lisensiert Pokémon-goodies!

  I vår Pop-up butikk kan du forvente alt fra Pokémon Switch-spill, TCG og tilbehør, til bamser, figurer og klær. Som Pokémanias sponsor kan du, i likhet som på Poku.no, forvente ekstra gode kupp som Pokémaniamedlem. Ikke gå glipp av sjansen til å endelig besøke Pokémon-avdelingen vår fysisk.

  www.poku.no 
 • om oss

  Evolved Gaming bygger på [2. Trade].no og Pokeloot.no og vårt mål er at alle kunder skal være fornøyde. På PokemonCon stiller vi med stand, fantastiske messetilbud, og en live pristjeneste hvis du har noen kort du ønsker å få verdsatt. Vi tar også kort i bytte mot produkter/avslag på ditt kjøp. Kom innom for en hyggelig prat om samling og spilling! Hos oss finner du kort, tilbehør, kosedyr, samlefigurer etc.

  www.evolvedgaming.no 
 • Om oss

  Vi i Poki-heaven er opptatt av å gi ett mangfold produkter av en høy kvalitet som vil glede enhver samler og spiller. Derfor kommer vi til å møte opp på Pokemon Con med Pokemon produkter, men også ett spennende utvalg andre fan produkter.

  Funko Pop! vil være en stor del av vårt tilbud til overraskende gode priser, samtidig fører vi Funko mystery packs. Bamser, merchandise, tegnesett, leker, brettspill, andre mystery packs, figurerer, exclusives, TCG tilbehør og ikke minst Pokémon singelkort hører med. Vi kommer til å ha noen knall gode tilbud som er eksklusive for de som kommer på Pokemon Con. Vi gleder oss masse og håper å se deg på Pokemon Con!
  Everyone is a fan of something -Funko

  www.poki-heaven.no 
 • Om oss

  CC Store er en liten nettbutikk med en forkjærlighet for Pokémon. Vi prøver alltid å ha fokus på gode priser og en god service. Vi driver nettbutikken som en del av hobbyen på kveldstid og i helger. Det skal bli utrolig gøy å komme til PokémonCon og treffe alle sammen, vil gleder oss kjempe mye!

  www.ccstore.no