Barnehjørnet

På barnehjørnet vil det være masse gøye aktiviteter for di minste men også for "store barn", alle er velkomne til å sette seg ned og være med på aktivitetene. Her vil de allerfleste aktiviteten være åpne til å komme og gå som dere ønsker gjennom hele dagen.

 • Juleverkstad

  Her kan barna bruke sine kreative idear til å teikne og lage forskjellige juledekorasjonar. Hos Chateau Neuf i Oslo skal vi verkeleg frå fram julestemninga i alle aldrar. Vi har eit juletreet som ein kan henge sine kreative dekorasjonar eller du kan ta dei med heim.

 • Teiknehjørnet

  Her kan du teikn sjølv eller fargelegge ulike karakterar frå Pokémon verden. Henge teikninga di på veggen. Det blir gjennomført ein teiknekonkurranse. Vinnaren av denne blir trekt ca. kl 16:00 laurdag og kl 14:00 søndag. NB! Vinnaren må vere på lokalet og hente premiane.

 • Filmvisning

  Her vil vi vise ulike pokémonfilmar. Desse blir sett på laupandeband gjennom helga. Her kan du, borna og unge i alle alder kose seg med god film i sakkosekkar!

 • Rebus

  Hent penn og papir i resepsjonen/Pokemania og bli med på eit eventyr rundt i lokalet. Denne aktiviteten er open for alle gjennom dagen frå kl 10:00 til 16:00. Rebusen vil vere gjennom heile lokalet med kjekke og lette oppgåver. Oppgåvene er tilpassa born, men vaksne kan sjølvsagt delta. Vinnaren blir trekt ca. 17:00 laurdag og 15:00 søndag. Premiane må hentast på arrangementet

 • NB!

  Foreldre/foresatte er ansvarlig for sine egne barn. Dette er ikke et område hvor du kan sette fra deg barnet/barna dine alene. Vi har crew i området, men de er der for å hjelpe med aktivitetene, ikke for å passe på barn. Går barnet ditt vekk fra området er det ditt/deres ansvar, Pokemania og Pokémon Con er ikke ansvarlig for barnet/barna dine/deres.